Sve na jednom mjestu i za sve generacije...

Dijagnostika

Digitalni zubni rendgen - ortopan

Omogućava nam postavljanje brze i precizne dijagnoze, istovremeno unaprijeđujući kvalitetu rada ordinacije uz poboljšanu komunikaciju s pacijentima i kolegama. Pruža izvanredno kvalitetnu, čistu i optimalno eksponiranu snimku u samo nekoliko sekundi. Stomatologu je omogućena jednostavna analiza s brojnim dodatnim alatima za obradu dobivene radiološke snimke.

cs 8100 3d

Bez naručivanja i čekanja... Snimku dobijete odmah!

Snimku dobijete na cd-u, a po dogovoru šaljemo i na mail Vašeg stomatologa!

S aparatom za snimanje 3D slike tj. CBCT cone beam komjuterizirana tomografija pacijent je izlozen manjoj dozi radijacije, brzom skeniranju i tocnoj analizi.
CBCT je veliko dostignuce u digitalnoj radiologiji.
Dovoljna je jedna cirkularna rotacija oko glave, koja traje 30 sekundi, da se stvori TRODIMENZIONALNA SNIMKA.
Ta snimka nam omogucava trodimenzionalan točan prikaz zubnih struktura u njihovom stvarnom prostornom prikazu i u mjerilu 1:1.

 

RVG - intraoralni rendgen (radioviziografija)

Umijesto većeg zračenja kod snimanja na dosadašnji način, koristimo
RVG sistem gdje sliku zuba dobijemo na ekranu za nekoliko sekundi.
Snimka se trajno pohranjuje, a možete ju dobiti na cd-u i na e-mailu.

15.jpg    18.jpg

Intraoralna kamera

Nezamjenjivo pomagalo doktoru stomatologije zbog ranog otkrivanja karijesa, a uvećana slika pomaže i pacijentu da svakog trenutka ima uvid u postupak pogledom na monitor. Intraoralna kamera je spojena na monitor i uvećava nekoliko desetaka puta prikaz cijele usne šupljine ili pojedinačnog zuba te pacijent ima direktan uvid u svoje stanje. Intraoralnom kamerom je najprecizniji pregled koji se trajno pohranjuje u memoriju kompjutera tako da možemo sačuvati slike stanja prije i poslije terapije, čime dobivamo uvid u tijek, te rezultate terapije. Prošlo je vrijeme pregleda samo ogledalom.