Sve na jednom mjestu i za sve generacije...

Dobro došli na naše stranice

Stručni tim ordinacije "Dental Centar Jelić" upoznat je s najnovijim dostignućima na području dentalne medicine, kroz stalnu edukaciju i usavršavanje na brojnim seminarima, kongresima i radionicama u zemlji i inozemstvu. Zbog toga možemo Vam ponuditi drugačiji pristup i rješenja za Vaše dentalne probleme, u skladu s najnovijim znanstvenim spoznajama, te potpunu i profesionalnu uslugu prema najvišim standardima struke.

 

Krajem 2011. godine doktor dentalne medicine Lidija Crvelin Jelić dobila je certifikat iTOP Advanced programa kojeg provodi u ordinaciji. iTOP (individualni Trening Oralne Preventive) novi je pravac u oralnoj higijeni, razvijen od strane stručnjaka, doktora dentalne medicine. Cilj iTOP-a je ostvariti kod pacijenta visok stupanj održavanja higijene zuba i desni, koji našim pacijentima jamči zdravlje svih struktura usne šupljine, kako prirodnih zuba i desni, tako i očuvanje protetskih nadomjestaka i implantata.

 

U Dental Centru Jelić učimo pacijente načinu održavanja higijene zuba i desni prema iTOP programu, kroz individualnu edukaciju prema principu T2T (Touch to Teach), što u konačnici daje izvrsne rezultate i omogućuje doživotno očuvanje zdravlje zuba i desni. iTOP Advanced program također obuhvaća edukaciju u metodama otklanjanja uzroka nastanka oralnih bolesti, pa sada možemo prenijeti svojim pacijentima znanje da je zdravlje zuba i parodonta moguće očuvati, a mnoge već postojeće bolesti na zubima i parodontima izliječiti.

Služeći se iTOP metodom u održavanju zdravlja Vaših zuba i usne šupljine dobit ćete trajnu vrijednost i znanje kako pravilno održavati oralnu higijenu, služeći se pravim pomoćnim sredstvima.

 

IMG_1311.jpgLidija Crvelin Jelić, doktor dentalne medicine

 

15.JPGIva Vdović, doktor dentalne medicine

 

2

Borka Ramljak Stojak, doktor dentalne medicine

 

1

Aleksandra Taševa, doktor dentalne medicine 

 

vlatko.jpg

Vlatko Lovrinić, doktor dentalne medicine, specijalist kirurgije


iva2.jpgIva Vinković Rajković, doktor dentalne medicine

 

SAM_0101.jpgŽeljka Kuhar, diplomirani pravnik, NLP trener

 

3

Marija Žuhović, dentalni asistent

 

4Valentina Jerković, dentalni asistent