Sve na jednom mjestu i za sve generacije...

Dobro došli na naše stranice

Stručni tim ordinacije "Dental Centar Jelić" upoznat je s najnovijim dostignućima na području dentalne medicine, kroz stalnu edukaciju i usavršavanje na brojnim seminarima, kongresima i radionicama u zemlji i inozemstvu. Zbog toga možemo Vam ponuditi drugačiji pristup i rješenja za Vaše dentalne probleme, u skladu s najnovijim znanstvenim spoznajama, te potpunu i profesionalnu uslugu prema najvišim standardima struke.

 

Krajem 2011. godine doktor dentalne medicine Lidija Crvelin Jelić dobila je certifikat iTOP Advanced programa kojeg provodi u ordinaciji. iTOP (individualni Trening Oralne Preventive) novi je pravac u oralnoj higijeni, razvijen od strane stručnjaka, doktora dentalne medicine. Cilj iTOP-a je ostvariti kod pacijenta visok stupanj održavanja higijene zuba i desni, koji našim pacijentima jamči zdravlje svih struktura usne šupljine, kako prirodnih zuba i desni, tako i očuvanje protetskih nadomjestaka i implantata.

 

U Dental Centru Jelić učimo pacijente načinu održavanja higijene zuba i desni prema iTOP programu, kroz individualnu edukaciju prema principu T2T (Touch to Teach), što u konačnici daje izvrsne rezultate i omogućuje doživotno očuvanje zdravlje zuba i desni. iTOP Advanced program također obuhvaća edukaciju u metodama otklanjanja uzroka nastanka oralnih bolesti, pa sada možemo prenijeti svojim pacijentima znanje da je zdravlje zuba i parodonta moguće očuvati, a mnoge već postojeće bolesti na zubima i parodontima izliječiti.

Služeći se iTOP metodom u održavanju zdravlja Vaših zuba i usne šupljine dobit ćete trajnu vrijednost i znanje kako pravilno održavati oralnu higijenu, služeći se pravim pomoćnim sredstvima.

 

IMG_1311.jpgLidija Crvelin Jelić, doktor dentalne medicine

 

15.JPGIva Vdović, doktor dentalne medicine

 

vlatko.jpg

Vlatko Lovrinić, doktor dentalne medicine, specijalist kirurgije

 

petra.jpg
Petra Deranja Baksa, doktor dentalne medicine


iva2.jpgIva Vinković Rajković, doktor dentalne medicine


marija-2.jpg

Marija Božić, asistent dentalne medicine

 

SAM_0101.jpgŽeljka Kuhar, diplomirani pravnik, NLP trener