Sve na jednom mjestu i za sve generacije...

Naslovna

Dobrodošli na Internet stranicu Dental Centra Jelić.

Pružamo vrhunsku stomatologiju u opuštajućoj atmosferi i ugodnom ambijentu, jer naš cilj su zadovoljni pacijenti.

"Dental Centar Jelić, ordinacija dentalne medicine nalazi se na adresi Hrgovići 33, Jarun, Zagreb. U stručnom timu je ekipa mlađih doktora dentalne medicine - doktora stomatologije, a to omogućava potpunu, brzu i kvalitetnu uslugu. "Dental Centar Jelić" koji uz ostale stomatološke usluge nudi i uslugu digitalnog snimanja zuba i čeljusti - ortopan, zbog toga je naš slogan "Sve na jednom mjestu."

Privatna stomatološka ordinacija doktora dentalne medicine Lidija Crvelin Jelić, koja je i sudski vještak, otvorena je 1993. godine na adresi Hrgovići 33. Uz privatne usluge nudimo i usluge preko Croatia zdravstvenog osiguranja.

Kontinuirano usavršavanje i korištenje najmodernijih aparata i materijala daju nam mogućnost ponuditi pacijentima sve vrste stomatoloških usluga. Putem seminara, kongresa i radionica stručni tim je upoznat sa najnovijm dostignućima na području stomatologije. U timu ordiniraju i specijalisti endodoncije, parodontologije, oralne kirurgije i ortodoncije.

Lidija Crvelin Jelić, doktor dentalne medicine

lcj.jpg

 

Obavještavamo Vas da upisujemo nove pacijente preko Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO)!

Možete nas kontaktirati putem telefona, e-maila ili osobno doći u ordinaciju.
Za sve informacije Vam stojimo na raspolaganju. 

NOVI_PACIJENTI

 

OBAVIJEST 

Poštovani pacijenti,

Ovim putem Vas obavještavamo da se, uslijed novih mjera od strane Stožera civilne zaštite, Dental centar Jelić uključio u provođenje testiranja na SARS-CoV-2 brzim antigenskim testom (BAT). U svrhu sprječavanja širenja novog soja koronavirusa, brojni subjekti iz primarne zdravstvene zaštite, kao i laboratoriji i ljekarne otvorili su svoja vrata za aktivno sudjelovanje u testiranju. Dental centar Jelić se nalazi na popisu testnih punkteva Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo, pa u našim prostorijama od 15.11.2021. uzimaju se brisevi iz nazofarinksa i provodi se testiranje, na čijoj osnovi se izdaju EU digitalne COVID potvrde. Popis ostalih subjekta možete vidjeti na sljedećoj poveznici: https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/covid-potvrde/popis-pzz-ustanova-koje-provode-testiranje-covid-19

Kakva je procedura i što trebate znati

Ukoliko imate potrebu napraviti brzi antigenski test (BAT), odnosno trebate EU digitalnu potvrdu, kontaktirajte nas pozivom na jedan od brojeva telefona (01 3668 537; 01/3631 642; 091/3338 107; 091/3338 108; 091/5807 864) ili mailom na info@dentalcentarjelic.hr, sa upitom za svoj termin za testiranje. Molimo za strpljenje, s obzirom na veliku zainteresiranost i sve veći broj pacijenata koji traži ovu zdravstvenu uslugu.

Eu digitalna Covid potvrda se dobiva čim se očitaju rezultati testiranja (cca 15 min) i važi 48 sati. Izdaje se u digitalnom obliku netom nakon utvrđivanja negativnog rezultata testa. Ukoliko je test pozitivan, izdaje se nalaz testa i pacijent je dužan javiti se svom liječniku primarne zdravstvene zaštite.

I za kraj ove obavijesti, budimo fer i korektni, čuvajmo sebe i svoje obitelji i neka svatko od nas da svoj maksimum u suzbijanju ove pandemije.

Napominjemo da svaka zloupotreba od strane pacijenata se prijavljuje Stožeru civilne zaštite.

Čekamo vas!

Vaš Dental centar Jelić